Já é a segunda vez que tento fazer um Feijão Tropeiro!!!
It's the second time I try to make a Bean Tropeiro!
Eu ví meu querido Irmão Sérgio fazer uma vez....e sempre tento fazer igual...
I saw my dear brother Sérgio do it once .... and always try to do the same ...
Como sou muito exagerado erro nas proporções e em tudo mais!!!
How am very exaggerated proportions errors and everything else!
Desta vez ficou mais para uma lingüiça tropeiro que para um feijão tropeiro!!!!
This time it was more like a sausage "tropeiro" for a bean "tropeiro"!!
(fotos tiradas com celular... baixa resolução!)
Uma cabeça de alho bem picadinha!
A head of garlic, finely chopped!
Two onions, chopped
Look at them there, chopped!!
Bacon Cubes in generous sizes!!
700gr of Sausage
Remove skin from sausage!
Look at sausage without skin!
A bundle of greens!Well washed by Paty!
Roll the cabbage!
Steep but not too thin, because they become too thin
it breaks and disappears!
it breaks and disappears!
look at the chopped kale
Usando a panela mais louca e melhor que eu tenho, na "boca" do fogão mais forte!
Usando a panela mais louca e melhor que eu tenho, na "boca" do fogão mais forte!
Using the pan better and crazier than I have, in the "mouth" of the stove stronger!
Place 3 / 4 of garlic and 2 tablespoons butter
Sprinkle with a little olive oil, I love the smell of garlic frying in oil!Turning on the fire !!!!!
Dourar o Alho, sem mexer com a colher.
o segredo é: balançar a panela, se você mexer o alho com colher ele gruda no fundo da panela!!!
o segredo é: balançar a panela, se você mexer o alho com colher ele gruda no fundo da panela!!!
Brown the garlic without stirring with a spoon.the secret is to balance the pot, if you stir the garlic with a spoon it sticks to the bottom of the pot!
Add the bacon!Hmmm!
Feel the smell! aehuhahaeueaVery good!
Gilding ....
What a temptation!
Place the skinless sausage!
Look at the sausage!!!
Separate the pieces of sausage!
Look at sausage fluffy
Add the 2 chopped onions!
Stir to cook the onions
Make a hole in the middle!
Add the beans!
Look at beans and sausage mixed!
Mix it!!
Mix well!!
Add the cabbage and the 1 / 4 of garlic left over
Stir until the vegetables cook without stirring the beansafter cabbage change colormix everything!